ورود ثبت

ورود به حساب کاربری

مرا به خاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلد های دارای علامت (*) ضروری هستند.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
Captcha *
مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی

مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی

                                                                                                 مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی

اطلاعیه مهم

از تاریخ اول اکتبر 2019 (برابر با 9/7/1398) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را بهمراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارائه نمایید.
لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند.

 زمان انتظار برای وقت مصاحبه پس از ثبت نام در سیستم تعیین وقت آنلاین:   ( 2 تا 4 هفته دارندگان بورسیه تحصیلی ، فرصت مطالعاتی ، دوره دکترا، فوق لیسانس با مدرک زبان )  ( هم اکنون بیش از 12 ماه  سایر اقامت‌های دانشجویی، مدرسه و یا دوره یادگیری زبان )

مدارک زير با توجه به شرايط متقاضيان دسته بندی شده و نيازی نيست که همه متقاضيان کليه مدارک را جهت اخذ پذيرش داشته باشند. ترجمه رسمی مدارک ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) بايد به زبان آلمانی  باشد.

  • ترجمه مدرک ديپلم و ريز نمرات سه سال دبیرستان
  • ترجمه مدرک پيش دانشگاهی و ريز نمرات آن
  • اگر دیپلم نظام جدید یعنی 12 سال تحصیل و مدرک دیپلم 12 ساله هستید ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات کامل دبیرستان
  • ترجمه مدرک فوق ديپلم و ريز نمرات آن
  • ترجمه مدرک ليسانس و ريز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق ليسانس و ريز نمرات آن
  • کپی پاسپورت
  • 6 قطعه عکس رنگی 3/5*4/5 در مورد خانمها ترجیحا" بدون حجاب
  • گواهی زبان آلمانی (مدرک B1 یا B2 یا حتی TestDaF ) که این سطح زبان آلمانی بستگی به نوع اپلای، رشته، مقطع و مرکز آموزشی مورد نظر متقاضی در آلمان دارد.
  • ترجمه نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در کنکور سراسری
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصيل ( اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد)
  • ترجمه ريز نمرات واحدهای پاس شده ( اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد)
  • گواهی زبان انگلیسی در مورد رشته های انگلیسی زبان IELTS 6.5 یا TOEFL 550 / IBT 90
  • بیوگرافی متقاضی بزبان آلمانی یا انگلیسی
  • انگیزه نامه متقاضی بزبان آلمانی یا انگلیسی
  • سوابق شغلی ، دوره های کار آموزی یا گواهی های فنی حرفه ای مرتبط با رشته تحصیلی ( اگر خود مدرک بزبان انگلیسی است ترجمه آلمانی و اگر مدرک بزبان فارسی میباشد ترجمه غیر رسمی یعنی ترجمه روی سربرگ دارالترجمه با مهر و امضای مترجم کافی میباشد.)
  • مهم:

لازم به ذکر است که کپی ترجمه آلمانی  مدارک تحصيلی بايد به تاييد سفارت آلمان برسد که در این مورد باید در سایت سفارت آلمان ،بخش امور حقوقی و کنسولی یک وقت جهت تایید مدارک طبق روز و ساعتی که سفارت اعلام میکند گرفته شود و در روز تعیین شده به سفارت مراجعه نموده ومدارک تایید گردد.ترجمه مدارک ابتدا بايد به تاييد دادگستری و  وزارت امور خارجه برسد تا سفارت آلمان آنها را نيز تاييد نمايد. در صورت داشتن نامه از 5 دانشگاه آلمان، 5 سری کپی ترجمه مدارک بصورت رایگان توسط سفارت تایید  می گردد.( اصل ترجمه مدارک به تایید سفارت آلمان نخواهد رسید و فقط کپی ها تایید میگردد.)

در روز تایید مدارک تحصیلی همراه داشتن پاسپورت و اصل فارسی مدارک تحصیلی الزامیست.

آخرین مطالب

  •  رزرو وقت مشاوره

    رزرو وقت مشاوره

    بیشتر

  • اطلاعیه مهم سفارت آلمان

    اطلاعیه مهم سفارت آلمان

    بیشتر

  • اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی

    اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی

    بیشتر

  • همه چیز درباره ECTS یا نظام اروپایی انتقال واحدهای درسی

    همه چیز درباره ECTS یا نظام اروپایی انتقال واحدهای درسی

    بیشتر

سوال خود را بپرسید

سوالات خود را برای ما بفرستید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به آن پاسخ دهند..
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input