ورود ثبت

ورود به حساب کاربری

مرا به خاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلد های دارای علامت (*) ضروری هستند.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
Captcha *
مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی

مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی

                                                                                                 مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی

مدارک زير با توجه به شرايط متقاضيان دسته بندی شده و نيازی نيست که همه متقاضيان کليه مدارک را جهت اخذ پذيرش داشته باشند. ترجمه رسمی مدارک ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) بايد به زبان آلمانی يا انگليسی باشد.

  • ترجمه مدرک ديپلم و ريز نمرات سه سال دبیرستان
  • ترجمه مدرک پيش دانشگاهی و ريز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق ديپلم و ريز نمرات آن
  • ترجمه مدرک ليسانس و ريز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق ليسانس و ريز نمرات آن
  • کپی پاسپورت
  • 6 قطعه عکس رنگی 3/5*4/5 در مورد خانمها ترجیحا" بدون حجاب
  • گواهی زبان آلمانی (مدرک B1 یا B2 یا حتی TestDaF ) که این سطح زبان آلمانی بستگی به نوع اپلای، رشته، مقطع و مرکز آموزشی مورد نظر متقاضی در آلمان دارد.
  • ترجمه نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در کنکور سراسری
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصيل ( اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد)
  • ترجمه ريز نمرات واحدهای پاس شده ( اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد)
  • گواهی زبان انگلیسی در مورد رشته های انگلیسی زبان IELTS 6,5 یا TOEFL 550 / IBT 90
  • بیوگرافی متقاضی بزبان آلمانی یا انگلیسی
  • انگیزه نامه متقاضی بزبان آلمانی یا انگلیسی
  • سوابق شغلی ، دوره های کار آموزی یا گواهی های فنی حرفه ای مرتبط با رشته تحصیلی ( اگر خود مدرک بزبان انگلیسی است ترجمه لازم نیست و اگر مدرک بزبان فارسی میباشد ترجمه غیر رسمی یعنی ترجمه روی سربرگ دارالترجمه با مهر و امضای مترجم کافی میباشد.)
  • مهم:

لازم به ذکر است که کپی ترجمه آلمانی يا انگليسی مدارک تحصيلی بايد به تاييد سفارت آلمان برسد که در این مورد باید در سایت سفارت آلمان ،بخش امور حقوقی و کنسولی یک وقت جهت تایید مدارک طبق روز و ساعتی که سفارت اعلام میکند گرفته شود و در روز تعیین شده به سفارت مراجعه نموده ومدارک تایید گردد.ترجمه مدارک ابتدا بايد به تاييد دادگستری و  وزارت امور خارجه برسد تا سفارت آلمان آنها را نيز تاييد نمايد. در صورت داشتن نامه از 5 دانشگاه آلمان، 5 سری کپی ترجمه مدارک بصورت رایگان توسط سفارت تایید  می گردد.( اصل ترجمه مدارک به تایید سفارت آلمان نخواهد رسید و فقط کپی ها تایید میگردد.)

در روز تایید مدارک تحصیلی همراه داشتن پاسپورت و اصل فارسی مدارک تحصیلی الزامیست.

آخرین مطالب

  • برخی از دانشگاه های مهندسی برق در آلمان

    برخی از دانشگاه های مهندسی برق در آلمان

    بیشتر

  • ایالت های موجود در آلمان که از دانشجویان ایرانی شهریه نمی گیرند

    ایالت های موجود در آلمان که از دانشجویان ایرانی شهریه نمی گیرند

    بیشتر

  • نومروس کلاوسوس ( محدودیت پذیرش ) چیست؟

    نومروس کلاوسوس ( محدودیت پذیرش ) چیست؟

    بیشتر

  • معرفی دانشگاه های برتر آلمان

    معرفی دانشگاه های برتر آلمان

    بیشتر

سوال خود را بپرسید

سوالات خود را برای ما بفرستید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به آن پاسخ دهند..
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input