ورود ثبت

ورود به حساب کاربری

مرا به خاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلد های دارای علامت (*) ضروری هستند.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
Captcha *
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی اتریش

مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی اتریش

مدارک لازم جهت ویزای تحصيلی اتریش

 

درخواست رواديد بايد شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطورمعمول 3 تا 4 ماه بطول می انجامد.

از مجموعه مدارکی که بصورت اصل ارائه میگردد میبایست کپی در اندازه A4 به صورت یک رو و تک برگ ومنگنه نشده تهیه و بهمراه اصل مدارک به سفارت ارائه گردد. 

  • 2 نسخه فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد همراه با عکس ( با اندازه های درخواستی و اعلام شده توسط سفارت 3*5 در 5*4 ).
  • گذرنامه امضاء شده با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد )
  • فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه
  • گذرنامه و شناسنامه همسر
  • ترجمه آلمانی شناسنامه با تایید وزارت امور خارجه و تایید سفارت اتریش
  • تعهد نامه مالی که يا خود متقاضی در ایران یک حساب ریالی و یا ارزی به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 10000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد( برای متقاضیان تا 24 سال میتواند این مبلغ 5000 یورو باشد و بالای 24 سال تا 10000 یورو) و به سفارت ارائه می دهد، در مورد این تعهدنامه مالی منبع این پول که از چه طریقی به حساب متقاضی وارد شده نیز باید به سفارت ثابت شود بهمراه پرینت گردش مالی سه ماه آخر حساب ریالی متقاضی در ایران ، فیش حقوقی، تاییده حقوقی، قرارداد کار، تاییدیه بیمه بازنشستگی و یا سایر بیمه ها، مدارکی دال بر داشتن سرمایه و یا اموال به میزان کافی . 

اگرمتقاضی در ایران تقبل مالی از طریق شخص ثالث دارد مدارک زیر برای اسپانسر جهت ارائه به سفارت اتریش الزامیست:

       الف: کپی گذرنامه امضاء شده

       ب: فیش حقوقی يا تاییدیه حقوقی

       ج: قرارداد کار

       د: تاییدیه بیمه بازنشستگی و یا سایر بیمه ها

       ه:مدارکی دال بر داشتن سرمایه و یا اموال به میزان کافی

       و: پرینت بانکی گردش مالی سه ماه آخر حساب 

اگر متقاضی دعوت کننده ای در اتريش دارد که مدارک زير از شخص دعوت کننده مورد نياز می باشد: 

الف: Meldezettel ( معرفی نامه )

ب   Mietvertrag  :( اجاره نامه يا کپی سند منزل )

ج : Arbeitsvertrag ( قرارداد کار ) 

  • اصل و فتوکپی از پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه يا ( Fachhochschule ) در اتريش
  • گواهی عدم سوء پيشينه
  • ترجمه آلمانی گواهی عدم سوء پيشينه با تایید وزارت امور خارجه و تایید سفارت اتریش

10- در صورت نیاز: قباله ازدواج ( در مورد افراد متاهل ) ، سند طلاق، گواهی حضانت، گواهی مبنی بر داشتن نسبت خانوادگی

11- تاییدیه محل سکونت در اتریش برای مثال قرارداد اجاره ( گواهی رزرو کوتاه مدت هتل یا پانسیون قابل قبول نمی باشد.)  وتاییدیه واریز پول به خوابگاه بنام شخص متقاضی

12- بیمه نامه مسافرتی یکساله تا سقف 30000 یورو شینگن

13- 80 یورو هزینه کنسولی ویزا به صورت نقد و این هزینه برای کودکان 50 یورو می باشد. 

لازم به ذکر است که سفارت اتريش مدارک فوق راهر روز بجز جمعه و شنبه با تعیین وقت قبلی می پذيرد و می تواند علاوه بر مدارک فوق الذکر مدارک ديگری را نيز در خواست نمايد.

مدارکی که بايد ترجمه آنها به سفارت ارائه گردد حتماٌ بايد به زبان آلمانی باشد.  

سفارت اتریش جهت درخواست ویزای دانشجویی مصاحبه ندارد اما می تواند متقاضی را جهت مصاحبه دعوت نماید. 

جهت درخواست ویزای دانشجویی گرفتن وقت قبلی از سفارت الزامیست. 

آدرس سفارت اتریش:

نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 11، تهران

تلفن: 42-40-38 227500 – 21 - 0098  

 فاکس:  22705262  – 21 – 0098

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آخرین مطالب

  • همه چیز درباره ECTS یا نظام اروپایی انتقال واحدهای درسی

    همه چیز درباره ECTS یا نظام اروپایی انتقال واحدهای درسی

    بیشتر

  • شرایط بازار کار مهندسی برق در آلمان

    شرایط بازار کار مهندسی برق در آلمان

    بیشتر

  • برخی از دانشگاه های مهندسی برق در آلمان

    برخی از دانشگاه های مهندسی برق در آلمان

    بیشتر

  • ایالت های موجود در آلمان که از دانشجویان ایرانی شهریه نمی گیرند

    ایالت های موجود در آلمان که از دانشجویان ایرانی شهریه نمی گیرند

    بیشتر

سوال خود را بپرسید

سوالات خود را برای ما بفرستید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به آن پاسخ دهند..
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input

Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : StartTag: invalid element name in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 17

Warning: simplexml_load_string(): <!doctype html> in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 17

Warning: simplexml_load_string(): ^ in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 17

Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Extra content at the end of the document in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 17

Warning: simplexml_load_string(): <!doctype html> in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 17

Warning: simplexml_load_string(): ^ in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/penstudy/public_html/modules/mod_rsform/tmpl/default.php on line 23