ورود ثبت

ورود به حساب کاربری

مرا به خاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلد های دارای علامت (*) ضروری هستند.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
Captcha *
مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آلمان

مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آلمان

مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی آلمان

 

درخواست رواديد بايد شخصاٌ ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد تحصیلی بطورمعمول 6 تا 8 هفته بطول می انجامد. مدارک باید در دو دسته جداگانه و به ترتیب زیر در روز مصاحبه به مصاحبه کننده درسفارت ارائه گردد.

 

اطلاعیه مهم

از تاریخ اول اکتبر 2019 (برابر با 9/7/1398) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را بهمراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارائه نمایید.
لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند.

تمامی کپی ها باید در سایز A4 ارائه شود حتی اگرمدرک اصلی ابعاد متفاوتی دارد.

توجه داشته باشید که مدارک به ترتیب زیر و به صورت اصل یا کپی باید به سفارت آلمان ارائه داده شود و اصل مدارکی که در دسته های زیر بصورت کپی ذکر شده است باید تماما در روز مصاحبه همراه برده شود.

دسته اول:

  • فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد به همراه 1 قطعه عکس جديد ترجیحاٌ رنگی پشت سفید سايز 3/5*4/5 بهمراه فرم پرسشنامه ضمیمه (کل فرم سفارت 5 صفحه میباشد.)
  • کپی گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه قبل از تاريخ درخواست رواديد ) امضاءشده
  • اگر شناسنامه شما توضیحات دارد و نام یا نام خانوادگی خود را تغییر داده اید کپی ترجمه شناسنامه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه و تایید سفارت آلمان
  • اصل یا کپی پذیرش / موافقت استاد راهنما يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه در آلمان (تاییدیه Assist نیزبرای درخواست اولیه ویزا مورد قبول میباشد).
  • اصل نامه تمکن مالی ( متقاضی می بایست حداقل مبلغ 8640 یورو به نام خود در یک حساب ارزی ، و یا معادل ریالی آن به قیمت روز یورو را به حساب ریالی خود در یکی از بانکهای ایران واریز نماید و تادییه آن به زبان انگلیسی  را به سفارت آلمان ارائه دهد ) . در روادید شما قید خواهد شد که این مبلغ زمان ورود شما به آلمان باید همراهتان باشد و پس از ورود به آلمان باید یک حساب بلوکه شده ( Sperrkonto ) افتتاح نمایید.
  • کپی ترجمه شده رسمی مدارک تحصيلی ( به ترتیب از دیپلم تا آخرین مدرک) تایید شده و با مهرسفارت آلمان
  • کپی مدرک زبان آلمانی و یا کپی مدرک زبان انگلیسی
  • اصل ترجمه آلمانی  مدارک سابقه شغلی و سوابق حرفه ای متقاضی در ايران ( ترجمه رسمی الزامی نيست )
  • بیوگرافی کامل ( CV ) عکس دار با آدرس پستی + تلفن و ایمیل و امضاء شده
  • انگیزه نامه ( Motivation Letter ) جهت ادامه تحصیل در آلمان نوشته شده توسط خود متقاضی !! امضاءشده
  • در مورد متقاضیان دکترا ارائه شرحی ازموضوع مورد درخواست دوره دکترا ( Proposal )
  • مبلغ 75 یورو نقدی ( سفارت هزینۀ درخواست ویزا را تنها نقداً به یورو دریافت خواهد نمود. سفارت از پذیرفتن یورو به صورت پول خرد (سکه) معذور است و تنها اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه، و صد یورویی قبول خواهد نمود. پرداخت با کارت امکان پذیر نمی باشد.)

دسته دوم:

  • فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد به همراه 1 قطعه عکس جديد پشت سفید سايز 3/5*4/5 بهمراه فرم پرسشنامه ضمیمه (کل فرم سفارت 5 صفحه میباشد.)
  • کپی گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه قبل از تاريخ درخواست رواديد ) امضاءشده
  • کپی از کپی ترجمه شناسنامه تایید شده توسط سفارت آلمان ( اگر شناسنامه شما توضیحات دارد و نام یا نام خانوادگی خود را تغییر داده اید)
  • کپی پذیرش / موافقت استاد راهنما يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه در آلمان ( تاییدیهAssist نیز برای درخواست اولیه ویزا مورد قبول میباشد)
  • کپی نامه تمکن مالی
  • کپی از کپی ترجمه شده تایید شده با مهرسفارت آلمان مدارک تحصيلی ( به ترتیب از دیپلم تا آخرین مدرک)
  • کپی مدرک زبان آلمانی و یا کپی مدرک زبان انگلیسی
  • کپی ترجمه آلمانی مدارک سابقه شغلی و سوابق حرفه ای متقاضی در ايران ( ترجمه رسمی الزامی نيست )
  • بیوگرافی کامل ( CV ) عکس دار با آدرس پستی + تلفن و ایمیل وامضاءشده
  • انگیزه نامه ( Motivation Letter ) جهت ادامه تحصیل در آلمان نوشته شده توسط خود متقاضی !! امضاءشده
  • در مورد متقاضیان دکترا کپی شرحی ازموضوع مورد درخواست دوره دکترا ( Proposal )

 

آخرین مطالب

  • اطلاعیه مهم سفارت آلمان

    اطلاعیه مهم سفارت آلمان

    بیشتر

  • اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی

    اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی

    بیشتر

  • همه چیز درباره ECTS یا نظام اروپایی انتقال واحدهای درسی

    همه چیز درباره ECTS یا نظام اروپایی انتقال واحدهای درسی

    بیشتر

  • شرایط بازار کار مهندسی برق در آلمان

    شرایط بازار کار مهندسی برق در آلمان

    بیشتر

سوال خود را بپرسید

سوالات خود را برای ما بفرستید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به آن پاسخ دهند..
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input